Fotoutmaning Helgbilden 30 mars 2014

helgbilden_2014_03_30

 

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Jag har tillbringat helgen i Arjeplog där bilden ovan är tagen!

15 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 30 mars 2014

 1. Hanna

  Fortfarande rikligt med snö däruppe i norr. När brukar våren börja hos er? Jättefin bild, gillar verkligen ljuset.

 2. Margareta

  Tycker om bilden och det är underbart när vi återigen får se de där starka solnedgångar/uppgångar igen. Bara solen finns där och det har den verkligen gjort i helgen, det är solglasögon som gällt för hela slanten.
  Ha en fin vecka.

 3. llh

  Oj fortfarande så vintrigt hos dig, Vidunderligt vackert om än kyligt. Och jag ska väl inte säga så mycket , faktiskt mindre än en vecka sedan vi hade ett återfall i snöyra i mina trakter. Men helgen var vårlik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *