Fotoutmaning Helgbilden 23 mars 2014

helgbilden_2014_03_23

 

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Ursäkta att jag är sen med Helgbilden, höll nästan på att glömma för första gången. Det blev lite bråttom så min helgbild är från torsdagmorgon när det hade snöat hur mycket som helst under natten, så kändes det i alla fall!

 

11 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 23 mars 2014

 1. Meta

  Hej där! det står ju efter 18.00 så då kan det väl bli senare också. Vi har nog kan man säga motsatsbilder du och jag. hihi
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

 2. Hanna

  Kom en drös med snö med här i veckan, men den smälte snabbt bort som tur var. Tjusigt med stugan och spåren i snön :-)

 3. Mias Mix

  Så vackert! Men jag är så glad att snön är borta här och våren börjar komma på allvar. Blåsipporna blommar för fullt nu.

 4. Skogstrollet

  Ja, det kom rejält med snö i veckan och det tycket jag var synd, på skarföret som var tidigare.
  Men din fina bild visar verkligen hur mjukt och mysigt det blev.

 5. Anni

  Här föll det också förskräckligt med snö på onsdagskvällen/natten, vi vaknade upp till rena julkortet på torsdagen. och så på fredagsmorgonen var allt borta – så fort har jag aldrig någonsin varit med om att det gått förut!

 6. lilalili

  oj med snö! här har vi knappt haft någon snö på hela vintern, och det är jag nog mest tacksam över! Din bild är verkligen vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *