Fotoutmaning Helgbilden 16 februari 2014 – vinn presentkort 1 000 kr hos Adlibris, i samarbete med Cuponation.se!

helgbilden_2014_02_16

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden. För att vara med i tävlingen ska du även länka till http://www.cuponation.se/ då har du chansen att vinna ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Adlibris.

Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas onsdag den 19/2 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Cuponation.se är en av Sveriges största samlingssidor för erbjudanden och rabatter online. Här hittar du de bästa erbjudanden och rabattkuponger svensk näthandel har att erbjuda, samtliga är gratis och enkla att använda.

8 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 16 februari 2014 – vinn presentkort 1 000 kr hos Adlibris, i samarbete med Cuponation.se!

  1. Anni

    Jag har nästan svårt att förstå att det faktiskt är snöig vinter i delar av landet – har vant mig vid den trevliga barmarken här hemma! Såg t o m grönt spirande gräs på vägen till min bror! Snö är bäst på bild ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *