månadsarkiv: februari 2012

Schlager, glitter & glamour

Fototrissen har passande nog temat ”Schlager, glitter & glamour” denna vecka. Jag och Mia älskar melodifestivalen. Mia klär faktiskt till och med upp sig när det är dags att bänka sig framför tvn. Många tycker att det nuförtiden är för många delfinaler innan den riktiga tävlingen, att det gott och väl räcker med en final. Vi hör inte till den skaran. Vi gillar cirkusen runt Melodifestivalen!

Om man deltar i Fototrissen den här veckan kan man vinna en hotellövernattning på Clarion och biljetter till självaste finalen i Globen.  Det utgår även ett bonuspris i form av en trisslott från Svenska Spel till alla åtta finalister. Jättefina vinster med andra ord. Om du också vill delta ska du lägga upp dina bilder innan tisdag kl. 19.00. Läs mer hos Fototriss.

Bilderna är tagna under helgen till ett annat projekt, men just dom här blev över, jag tycker att dom passar alldeles utmärkt till den här utmaningen!

Fotomaraton är över… phu!

Det har varit en körig dag med kameran. Klockan nio i morse släpptes det första temat. Därefter fick man ett nytt tema varje timme. Totalt 6 st: Rytm – Krock – Vinklat – Karaktär – Början – Samlad. Tävlingen innebär att man tolkar varje tema med en bild och laddar upp resultatet innan klockan fem på eftermiddagen.

Jag kan säga att min stressnivå var hög vid halv fyra tiden när jag satte mig vid datorn.  Jag är inte helt nöjd med resultatet men mycket glad att jag deltog. Jag kommer garanterat att göra om det om jag får chansen. Det är ju jättebra träning om man vill bli bättre på att fotografera.

Mest spännande ska det bli att se hur de andra deltagarna har tolkat alla teman. Man tänker ju så olika så det är alltid roligt att se vad andra kommer med för bilder!

Om du vill vara med i nästa fotomaraton ska du hålla koll på Fotosöndag.se.

Efter nästa helg lägger jag upp bilderna jag deltog med. Här var jag bland annat och fotograferade idag, Öjebyn kyrkby: