månadsarkiv: november 2011

Rosvik

Ett tunt lager med snö har vi fått här i Rosvik. Bra tycker jag eftersom det ändå blir lite ljusare då. Det kunde till och med få komma lite till så att julbelysningen blir så där snyggt inbäddad i snö. Då infinner sig garanterat julstämningen.

När jag hade plockat upp Mia och hennes kompis efter skolan igår åkte jag runt och tog några bilder här i Rosvik. Barnen blev ganska otåliga av att sitta och vänta i bilen. Kompisen sa nåt roligt när jag kom tillbaka och vi körde iväg…  ”Mia, måste du följa med på sånt här varje dag?” Hon hade dessutom en dos medlidande i rösten, det lät väldigt roligt!

Köp Photoshop Elements 10 billigt och utbilda dig på Moderskeppet

Just nu kör Adobe kampanjpriser på sina bildredigeringsprogram. T ex Photoshop Elements 10 som har kostat 925 kr säljs för 555 kr inkl moms och frakt. Så passa på och köp om du är intresserad av att lära dig bildredigering.

Klicka HÄR för att komma direkt dit.

Kampanjen pågår fram till den 28 november så det är bara 4 dagar kvar!

Om du inte vill handla på webben kan du även ringa och beställa:

Under Moderskeppets hemsida finns bildbehandla.se som inriktar sig på Photoshop Elements. Där finns massor av gratis information så jag rekommenderar verkligen deras web-tv där man kan lära sig mycket.

Om man vill köpa grundkursen ”Allt om Photoshop Elements” på DVD kostar den 299 kr.

Jag inser att detta ser ut som ett sponsrat inlägg men jag kan försäkra er att det är det inte. Jag tycker bara att Photoshop är ett sådant fantastiskt verktyg för att få utlopp för sin kreativitet. Så det här tipset kommer från mitt hjärta!