månadsarkiv: september 2011

Snart vinter…

image

Jag satt och bläddrade igenom bilderna i telefonen och hittade en härlig badbild från i sommar. Började tänka på att det är minst 8 månader mörker innan man badar nästa gång. Hoppas att vi slipper så där överjävligt mycket snö i alla fall. Jag ser inte fram emot att komma ut till bilen på morgonen och den är helt isig och snöig, så står man där och hittar ingen isskrapa och vantarna har man glömt… När man lyckats få fram ett litet kikhål på framrutan och startar bilen inser man att handbromsen frusit fast, men man får loss den till slut eftersom man är en sån händig kvinna. Man backar ut från gården och kör fast i en snödriva innan man kommit ut på vägen… Oj det här inlägget blev visst inte riktigt som jag tänkte!

Översvämningsbilder Rosvik

Och trä. Det blev en fortsättning på förra inlägget med trätema. De här bilderna är från i söndags. Tack och lov har ju vattnet börjat sjunka undan nu.

Idag på förmiddagen var det dock storm här vid norrbottenskusten, träd blåste omkull och det ösregnade igen. Men det var bara ett tillfälligt bakslag för redan vid lunch avtog det.

Foton trätak

Så fort jag såg att Måndagstemat var trä Foton trätak hos ”Alt som er vakkert” så visste jag vad jag skulle fota.

Sedan vi flyttade in här har jag irriterat mig på trätaket. Det är fult och dessutom bor det otäcka varelser där… haha.. nä kanske inte, men visst ser det ut så? För visst ser ni att den längst till vänster är en björn och de två andra är elakingar?

Gå in här för att se andra bilder med trä…