månadsarkiv: mars 2011

Jag tror det blir lugg i vår

Tittade på dom här bilderna som togs för 2 år sen. Jag är väldigt sugen att klippa lugg. På både mig och Mia. Jo så får det nog bli. En rak vanlig lugg på mig och lite uppklippt runt ansiktet på Mia som på bilderna nedan. Det blir bra.

Konstig stämning i morgonstudion hos Leinegard

Det kan ju bli ganska konstigt ibland när TV-reportrar ska byta ämne och försöker göra en snygg övergång. Det här klippet är från svt:s nyhetsmorgon. Micke Leijnegard intervjuar Peter Settman för att han blivit programledare i ”Så ska det låta” och ska sen gå över till ett betydligt allvarligare ämne.

Jag skrattade så jag fick astma nyss när jag såg det. Hur tänkte Leijnegard egentligen?

Klicka på bilden för att komma till klippet och kolla in Peter Settmans min:

Nya utemöbler

Igår monterade vi (vi = mannen) ihop de nyinköpta utemöblerna. På eftermiddagen kom några vänner hit och det slutade med grillfest som pågick till sent på kvällen. Vi hade så otroligt trevligt. Det var längesen jag skrattade så mycket.

Visst är det så att det är dom oplanerade festerna som blir mest lyckade?

Här kommer i alla fall en bildserie på Tobbe:

Är domedagen nära?

Ibland passerar jag det här stället som ligger mellan Norrfjärden och Rosvik. Det är jättevackert och idylliskt men jag undrar vad man använder den lilla kojan till. Alltså den där gröna som ser ut som ett utedass med långa ben. ÄR det ett utedass med långa ben? Används det för att passa på räv eller rådjur? Jag undrar varje gång jag kör förbi.

För övrigt så blir jag väldigt deppig när jag tittar på nyheterna. Jag får sån där domedagskänsla. Kommer jorden går under? Går det snabbt eller kommer vi att frysa ihjäl eller plågas på något annat hemskt sätt.

Är det nu man ska ”välja sida” för att få evigt liv innan det är för sent? Eller är det redan för sent? Borde verkligen ha gått i kyrkan oftare…

Äntligen asfalt i sikte

Nåja… fläckvis i alla fall!

Det är milt och ganska soligt ute. Men det stormar så jag inte vill sticka ut näsan. Tyvärr har man ju inget val när man har en valp. Har varit utomhus en hel del idag faktiskt.

Söta Tobbe gillar att sitta på asfalten och titta på bilarna som kör förbi. Eller spanar han efter fåglar?

Jag vill helst att han ska göra sina behov så snabbt som möjligt så vi får gå in i värmen igen….

Igår gick vår ”nya” bil sönder så jag lämnade in den till bildoktorn. Idag tog jag den andra bilen, for till verkstan och hämtade ut den nya och lämnade den gamla för sevice. Hängde ni med? Den ska i alla fall få komma hem i morgon och sen ska det väl vara lugnt på den fronten ett tag hoppas jag.