månadsarkiv: februari 2011

Härlig dag

Den här bilden blev tyvärr lite suddig eftersom jag hade fel inställningar, men fart i bilden i alla fall.

Vilket fantastiskt väder vi fick idag. Riktigt skönt och jag hör att det ska bli samma imorgon. Jag bad styvsonens kompis köra upp ett skoterspår nedanför huset som ska få frysa på och bli pulkbacke åt Mia. Tror att det blev riktigt bra.

Vem får mina bilder?

Enklaste sättet för mig att få över bilder från androiden till datorn är att skicka den på email till mig själv. Men hälften av alla som jag skickar kommer aldrig fram. Vart hamnar dom bilderna egentligen? För någonstans måste dom ju hamna. Om det är så att dom skickas till någon i min telefonbok så undrar nog den personen om jag blivit tokig.

Så här kan det se ut:

Har tagit itu med gammal skit

Har genomfört ett jobbigt telefonsamtal idag som jag borde gjort redan för ett år sen. Men nu är äntligen situationen utredd. Jag tycker det är så jobbigt att konfrontera människor och hantera konflikter. Samtalet tog väl ca 20 minuter och jag är helt slut nu. Fick lite huvudvärk och blev lite skakig i händerna. Luften gick ur mig totalt när jag la på luren. Mia är och badar med en kompis så jag är helt ensam i huset tack och lov. Nu ska jag photoshoppa lite och försöka slappna av.

Skulle vilja fira med ett glas champagne känns det som. Fan va duktig jag är som tog tag i den där gamla skiten!

Här får jag en fin blomma i alla fall:

Höstbild

Gammal bild i ny tappning. Har ingen inspiration att ta nya bilder just nu. Det är ju så förbaskat kallt ute. Men man kan ju alltid jobba med gamla bilder.

Jag mår betydligt bättre idag, skönt. Hasar dock fortfarande omkring i pyjamas fast det är lunchtid… så jag går väl inte på full fart än!