månadsarkiv: januari 2011

Fixerad

När jag var gravid gick jag omkring i 9 mån och tänkte konstant på bebisar. Jag läste och planerade och fixade… allt kretsade runt den kommande bebisen. De 9 månaderna kändes som en evighet för mig och troligen för omgivningen också. Jag var antagligen helt odräglig att prata med eftersom allt var bebis hit och bebis dit.

Och tyvärr måste jag säga att mitt gravidbeteende börjar komma tillbaka. Inte för att jag är gravid, utan för att vi ska köpa hundvalp. Jag går omkring och tänker på hundvalpen konstant. Vilket foder jag ska köpa, ska han få nytt koppel eller ärva Tess gamla. Den typen av viktiga beslut ligger framför mig. Så om jag surrar hål i huvudet på någon, ge mig en örfil…

Hundvalp

Det tog inte mer än en vecka innan jag började planera för en ny hund. Så nu är den här lilla pudelvalpen tingad. Han kommer till oss i mars. Namn på en pudelkille då? Jag tänker Tobbe eller Bosse…

Snö snö snö snö

Jag funderar på hur mycket tyngd telefonledningarna kan hålla för egentligen. Ibland hänger dom ju nästan ända ner till backen.

Och träden också. Dom ligger helt dubbelvikta utan att gå av.

Dom här bilderna tog jag under en fototur förra veckan.

Igår föll det gigantiska snöflingor från skyn. Dom var flera cm i diameter. Jag fick en fotoidé och gjorde mig iordning och gick ut. Givetvis slutade det snöa omedelbart så det blev inget av det.

Shopping igår

Igår fyndade jag nya vinterkläder till Mia för nästa år. Det var halva reapriset på Kappahl så jag betalade 420 kr för jacka och byxor. Kanske inte lika bra kvalla som gneis, men det kommer nog att funka bra.

Dessutom hittade jag storpack med enbart svarta sockar till henne. Det är inte så lätt att hitta enfärgade svarta sockar i barnstorlek faktiskt. Har kollat runt länge. Men det finns alltså på Kappahl. Bland pojkkläderna förstås….

Och en fin vit och rosa sjal för 10 kr. Den visade sig matcha Mias hörlurar perfekt. Bra, sånt är viktigt.