månadsarkiv: oktober 2010

Indisk fest

Mia har höstlov och vi har åkt till Arjeplog för lite ledighet. Igår var vi bortbjudna på indisk fest. Det var väldigt trevligt med supergod mat och supertrevligt sällskap.

Det bjöds på spermiesallad som tillbehör:

Har inte ätit det innan så jag var lite skeptisk, men det var gott!

Kvällen avslutades med luftpistolskytte i vardagsrummet. Only in Arjeplog…

Gammal dröm dammas av

Jag är rädd för väldigt mycket. Älgar, björnar, mörker, att flyga, kamphundar, gasläckor, vatten, bränder, trafikolyckor och att det ska hända Mia något. Alla är väl rädda för något men jag tänker onödigt mycket på allt jag är rädd för.

När det är mörkt ute är jag extra rädd. Jag smyger omkring i huset och lyssnar och spejar som en spion. Härom natten när jag låg och var rädd som vanligt blev jag till och med rädd för min mage som kurrade. Jag trodde det var någon bakom fönstret.

Men ibland känner jag mig modig. Då kan jag få för mig att jag ska börja köra crossmotorcykel. Då går jag igång och börjar planera. Tills någon säger: ”Du kanske skulle provköra en cross först, det är VÄLDIGT svårt och VÄLDIGT lätt stegra över innan man lärt sig hantera gasen.”

Och så blir jag rädd igen. Inte fan törs jag ens provköra en cross. Jag skulle ju garanterat ramla av och bryta ryggen. Men det skulle vara så roligt att hålla på med någon motorsport. Jag har alltid gillat sånt. Synd att jag inte gjorde något av den drömmen när jag var yngre och faktiskt var modig. Nu kommer jag ju alltid att fega ur känns det som.

Det ser väldigt roligt ut:

Bild från Wikipedia

Kanske finns det någon där ute som kan lära mig att köra…?

Sett på Facebook

Alla har väl fått såna där kedjebrev på facebook eller mailen. Man ska skicka vidare till X antal kompisar så ska man få evig lycka, vita tänder och pengar ska falla från skyn…. Jag skickar aldrig vidare. Och tydligen finns det fler än jag som tröttnat. Det här hade en vän lagt upp i sin status:

Till alla er som via mail/sms/Facebook skickar mig goda önskningar, kedjebrev, brev med löften om god hälsa, bra dagar, tur i både det ena och det andra… Det fungerar skitdåligt! I fortsättningen är det bättre om ni skickar pengar, choklad, biobiljetter, kläder och presentkort. Tack på förhand! :)

Ännu mer sett på facebook

En annan vän hade lagt upp det här roliga:

‎”Årets nobelpris i fysiologi eller medicin borde naturligtvis ha gått till Fredrik Reinfeldt för hans upptäckt att inga sjukdomar behöver vara längre än ett år – en upptäckt som saknar motstycke i medicinens historia.”

Gunnar Nordenstam – Läkare