månadsarkiv: september 2010

Solsidan- Felix Herngren i bästa scenen

Jag har plöjt igenom första säsongen av Solsidan. Den är väldigt rolig. Jag har letat upp min favoritscen på You tube, trodde att det skulle bli svårt att hitta men den kom upp bland dom första och heter faktiskt ”Bästa scenen”. Felix Herngren är ju så otroligt rolig. Klicka på bilden för att se klippet:

Så jävulskt roligt, jag skrattar rakt ut varje gång jag ser den! Jag älskar Felix Herngren, HAN ÄR SÅ BRA!

Smygande indianen

Sitter och tittar på ett modereportage i Sofis Mode och blir lite inspirerad. Den här outfiten borde jag kunna få till. Jeans, jeansväst, tofsar på axlarna och indianfjädrar i håret. Undrar vad dom skulle säga på Mias skola om jag dök upp så här på morgonen istället för den vanliga sunkmamman i fleecejacka. Den där utmärglade looken med insjunkna kinder och avmagrade armar kan dock bli svår att efterlikna. Men med lite smink så kanske…

Sett på facebook

Man ser ju många roliga inlägg på facebook. En del mindre roliga också för den delen. Men det här var ju riktig kul tycker jag:

”Ingen kvinna kommer någonsin bli 100% tillfredsställd, för det finns ingen man som har en penis av choklad som sprutar pengar…”

Jag har själv aldrig haft något stort begär av choklad, jag äter det ibland och visst är det gott. Särskilt sån där dyr som kostar flera kronor per bit. Men något ”måste ha nu” begär brukar jag inte känna. Däremot kan jag få ett överjävligt sug efter mackor på kvällen. Och det är ju inte så bra eftersom det alltid finns bröd och pålägg hemma. Men då är jag ju en tjockis också. Ska alldeles snart ta itu med det problemet…

And the winner is….

Anita! Grattis, du vann utlottningen av ”Skin Perfekt Moisturiser” från M Picaut. Den landar snart i din brevlåda!

Nu ett tips till er som inte vann men vill testa serien. På hildur.se kan man köpa hela serien för 1 287 kr. Den kostar i vanliga fall över 1 500 kr om man köper varje produkt för sig. Jo det är mycket pengar, men dom här grejerna är riktigt bra. Jag har inte fått gratisprodukter (tyvärr…)  för att skriva det, det är bara min ärliga åsikt!

Into The Groove

Jag har fått ögoninflammation eller nåt annat skit i ena ögat. När jag vaknade var ena ögat jättesvullet och jag var liksom sned och konstig. Så jag tog fram ett par gamla Ray Bans från 80-talet för att inte skrämma slag på skolungarna när jag lämnade Mia. Hittade dom långt ner i min solglasögon-låda. Jag känner mig ganska frän i dom faktiskt. Lite som Madonna i ”Susan where are you”…

Pinsamt…

Så pinsamt att inse att jag målar lika bra (dåligt)  som en 7-åring. Mia har en kompis här idag. Dom satte sig vid köksbordet för att måla och jag fick för mig att jag skulle göra dom sällskap. När jag var klar kunde man faktiskt inte se någon större skillnad på våra teckningar. Hade först tänkt lägga upp jämförelsebilder här men det blev alltför pinsamt. Det är väl inte så konstigt när man tänker efter. Jag har ju inte målat ett träd på typ 30 år så det är klart att utvecklingen inte gått framåt.

Bara 6 månader bort…

Det här bilden tog jag på skolavslutningen i sommar. Mia gick ut 6-års. Jag älskar skolavslutningar. Har alltid gjort det, även som vuxen och innan jag fick barn. Då startar sommaren. April, maj och juni är min favorittid på året. Solen kommer tillbaka och jag njuter av att ha en hel sommar framför mig.  Sen i juli kommer känslan smygande ”snart är sommaren slut, bara några veckor kvar…” Jag är verkligen inte duktig på att leva i nuet och ”Fånga dagen”. Tänker för det mesta på morgondagen och har fullt upp med att planera framtiden. Det är synd, måste verkligen jobba på det.