månadsarkiv: september 2010

Solsidan- Felix Herngren i bästa scenen

Jag har plöjt igenom första säsongen av Solsidan. Den är väldigt rolig. Jag har letat upp min favoritscen på You tube, trodde att det skulle bli svårt att hitta men den kom upp bland dom första och heter faktiskt ”Bästa scenen”. Felix Herngren är ju så otroligt rolig. Klicka på bilden för att se klippet:

Så jävulskt roligt, jag skrattar rakt ut varje gång jag ser den! Jag älskar Felix Herngren, HAN ÄR SÅ BRA!

Smygande indianen

Sitter och tittar på ett modereportage i Sofis Mode och blir lite inspirerad. Den här outfiten borde jag kunna få till. Jeans, jeansväst, tofsar på axlarna och indianfjädrar i håret. Undrar vad dom skulle säga på Mias skola om jag dök upp så här på morgonen istället för den vanliga sunkmamman i fleecejacka. Den där utmärglade looken med insjunkna kinder och avmagrade armar kan dock bli svår att efterlikna. Men med lite smink så kanske…

Sett på facebook

Man ser ju många roliga inlägg på facebook. En del mindre roliga också för den delen. Men det här var ju riktig kul tycker jag:

”Ingen kvinna kommer någonsin bli 100% tillfredsställd, för det finns ingen man som har en penis av choklad som sprutar pengar…”

Jag har själv aldrig haft något stort begär av choklad, jag äter det ibland och visst är det gott. Särskilt sån där dyr som kostar flera kronor per bit. Men något ”måste ha nu” begär brukar jag inte känna. Däremot kan jag få ett överjävligt sug efter mackor på kvällen. Och det är ju inte så bra eftersom det alltid finns bröd och pålägg hemma. Men då är jag ju en tjockis också. Ska alldeles snart ta itu med det problemet…

And the winner is….

Anita! Grattis, du vann utlottningen av ”Skin Perfekt Moisturiser” från M Picaut. Den landar snart i din brevlåda!

Nu ett tips till er som inte vann men vill testa serien. På hildur.se kan man köpa hela serien för 1 287 kr. Den kostar i vanliga fall över 1 500 kr om man köper varje produkt för sig. Jo det är mycket pengar, men dom här grejerna är riktigt bra. Jag har inte fått gratisprodukter (tyvärr…)  för att skriva det, det är bara min ärliga åsikt!