månadsarkiv: augusti 2010

Ljus i mörkret

Fick den här lampan av en vän som tack för att han lånat vår stuga. Den är väldigt gullig och passar bra nu när det börjar bli mörkt. Och man börjar tänka på julen.

Jag startade julklappsinköpen igår. Toys r us hade rea upp till 80% rabatt så då passade jag på att köpa leksaker billigt till lillan. Planen är att jag ska vara färdig med julklapparna före första advent i år. Nej tack, ingen julklappspanik i december för mig, det fick jag nog av förra året. Det var på håret att alla fick sina klappar. Sprang runt på stan som en galning sista dagarna. I år ska jag gå runt och titta på alla galningar, ta en fika och njuta av allt fint julpynt.

Men det är ju ganska länge kvar till jul. Tre månader av höstmörker. Sen en julmånad som i alla fall lyser upp tillvaron. Sen tre månader smällkall vinter nonstop. Oj vad jag blev deppig nu… det här inlägget började ju så bra och så blev det så här. Jag gör ett försök att vända det här.

Bra saker med vintern:

Jul

Bra tv-program

Man ser inte stöket, dammet och alla fettiga fingeravtryck i huset eftersom det är så mörkt.

Ja det var väl det det… Over and out.

Nya skolkläder

Hittade jättefina tjejkläder till Mia på Lindex. Det blå jeansklänningen eller den grå stickade klänningen blir kanon på skolfotot nästa vecka.

Mia ville såklart vara med på ett hörn.

Det där randiga på bilden är en klänning med tillhörande tights. Köpte också ett par vattentäta höststövlar till henne. Men innerst inne ville jag hellre köpa dom här…

Inte för att jag skulle kunna ta ett steg med dom utan att falla omkull. Men dom är ju väldigt snygga att ha stående i hallen bara. Nåja, jag inser att jag har nog med prydnadsaker. Och så kanske det är viktigare att Mia får ett par rejäla höstskor.. eller?

Ny hårfärg på studio Znygg

Idag har jag färgat håret mörkt igen. Jag stod inte ut med den hemska utväxten längre.


Gamla hårfärgen såg ut så här:

Uppdatering: Efter en dag i min nya hårfärg så känner jag att det blev en aning för mörkt. Men jag tänker att det mattas av efter några veckor så det funkar ju ändå!