månadsarkiv: mars 2010

Svårt att prioritera

Mycket riktigt, ner 0,7 kg denna vecka igen. Jag tänker att det går ju åt rätt håll i alla fall, men jag MÅSTE träna mer. Jag jobbar ju ovanligt mycket just nu så jag skyller på det. Alla föräldrar som lyckas med att ta sig egentid några gånger i veckan gör det så jäkla bra. Svårt att prioritera egna intressen när det är så mycket annat som ska fixas. Det kanske bara är undanflykter jag kommer med för att slippa… t ex kunde jag ju ha tränat ett par pass i helgen när jag var ledig istället för att bara ligga och lata mig.

Men det är väl så här det är när man försöker förändra hur man lever, det tar ett tag innan man kommer in i det. Jag kämpar på i alla fall och trots att jag är jättetrött så ska jag träna en halvtimme ikväll. För det står nämligen uppskrivet i min kalender, schemalagd träning!

Söndagsmiddag

Till middag blev det kasslersallad. Vi blandade röd lök, socker ärtor, en morot, fetaost, svarta bönor, röd paprika och kassler förstås. Så enkelt och så gott.

Jag har mest legat i sängen hela helgen och slöat. Det behövde jag verkligen. Känner mig riktigt utvilad nu.

Imorgon är det måndag och dags för vägning igen.. undrar hur det har gått. Jag tror att jag har gått ner samma som veckan innan, 0,7 kg, men vi får se. Önskar att jag kunde gå ner snabbare men det får ta den tid det tar. Huvudsaken är ju att det går åt rätt håll..

Slöardag

Klockan  är snart 12 och jag ligger fortfarande i sängen. Vaknade klockan 9 och gick upp och drack kaffe. Sen kröp jag ner i sängen igen, startade datorn och har legat och slösurfat sen dess. Så skönt. Men jag börjar bli hungrig så jag måste väl kliva upp snart. Är det verkligen för mycket begärt att få in en frukostbricka? Det är ingen service i det här huset!

Inte bara veterinär

Mia har under en tid sagt att hon ska bli byggjobbare när hon blir stor. Bra tycker jag. Men idag meddelade hon att hon faktiskt ska ha fler jobb.

1. Byggjobbare

2. Veterinär

3. Kassabiträde

4. Doktor

Hon kommer i alla fall att ha skyhöga studieskulder när hon är färdigutbildad!

Ska bli hel och ren

Har startat en 3-veckors renande kur med björklövsextrakt. ”Fungerar stimulerande på vätskefunktionen och understödjer den naturliga utsöndringen.” …. hm.. nåja.. vi får väl se om jag blir renad efter denna kur…

Sätter det i en kopp te på kvällen. Smakar helt ok faktiskt.