Kategoriarkiv: Foto och bildredigering

Fuskbygge på hög nivå

2015_09_30_7
2015_09_30_6
2015_09_30_2

Onsdagstema – vildbyggnad

Kan tänka mig att det gått lite vilt till när detta byggdes. Tror att min egen dotter varit iblandad i det uppenbara fuskbygget vid något tillfälle.

Passar på att påminna om tävlingen som pågår hos Helgbilden, än finns tid att delta. Länka till din helgbild före kl. 20 ikväll när tävlingsdelen avslutas. Du kan vinna tillbehör till din smartphone för 900 kr.

We don’t like their sound, and guitar music is on its way out!

2015_09_26

Det måste finnas hur många citat som helst rörande band som blivit avvisade av skivbolagen. När de några år senare slagit igenom stort är det nog många som ångrat sina ord. Samma sak med författare som inte blivit publicerade.

Detta citat skapades av Decca Recording Company när de avvisade Beatles 1962:
”We don’t like their sound, and guitar music is on its way out!”

Chefen på samma skivbolag gjorde inte saken bättre genom att tillägga: ”Ni kommer aldrig att lyckas – fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool…”

Lördagstemacitat

Källa: Kända ordspråk och citat

Löpträna rätt med itrim

2015_09_23

Jag har under hösten börjat konditionsträna. Jag skulle helst vilja säga att jag börjat springa men jag har inte kommit dit än. Det är mer ett slags lufsande ett par hundra meter, sen går jag en stund och så lufsar jag igen. Det ser garanterat inte lika snyggt ut som på bilden ovan men det försöker jag strunta i. Vad jag vill komma fram till är att tipsa om Itrims Youtubekanal där man hittar allt möjligt intressant om motion och kosthållning t ex löparskola, en serie med instruktionsfilmer som är korta och bra. Den består av Introduktion, löpteknik, löpskolning, intervaller och backträning.

Youtube är en riktig skatt i alla lägen. Spelar ingen roll vilken information man söker efter, det finns verkligen allt. En av mina personliga favoriter är att kolla ”unboxing” på olika kameramodeller, perfekt om man är osäker på vilken kameramodell man ska köpa eller om man bara vill nörda sig.

Bilden är tagen på Rhodos i början av sommaren.