Kategoriarkiv: Foto och bildredigering

Aquaria

2015_03_27

Fredagstemamänniskoskapelser

Människoskapad är miljön för fiskarna som finns på Aquaria Vattenmuseum i Stockholm. Men även om miljön är konstgjord så är det fascinerande att studera alla vattendjur som simmar omkring, nästan meditativt. Fler bilder kommer upp när jag gått igenom alla.

Den femte medlemmen i Abba?

2015_03_26_1

Torsdagstema - I like

Skrev tidigare om att vi besökte Abba The Museum när vi var i Stockholm och här kommer bilder därifrån. Jag kan verkligen rekommendera en tur dit om du har möjlighet, roligt för både vuxna och barn. Här kan du vara med i en Abba-video, stå på scen och sjunga eller sjunga in en låt i studion, allt spelas in och du kan sen titta på klippet över nätet.

Är man som jag lite återhållsam med att sjunga och dansa inför folk är det lika roligt att titta på andra som roar sig och fota förstås!

2015_03_26

 

Precis som hemma

2015_03_22

Trodde ändå att vi skulle bjudas på fint vårväder när vi kom till Stockholm i helgen men så blev det inte, det är ju som att vara hemma i Norrbotten!

Bilderna i gårdagens båda inlägg är tagna på  ABBA The Museum. Ett ställe som helt klart är värt ett besök, väldigt roligt och interaktivt. Fotade en hel del så fler bilder kommer därifrån senare i veckan.