Kategoriarkiv: Foto och bildredigering

Motivation och renoveringskaos

2014_10_23

Efter att dotterns träningsmotivation varit låg under hösten har den nu vänt och hon tycker det är roligt med karate igen. Tycker det är svårt att veta hur mycket man ska driva på som förälder. Vill ju att hon ska lära sig bita ihop och ta sig igenom sådana dippar men vill samtidigt inte tvinga. Svackor har ju alla då och då hela livet, så det måste hon lära sig gå igenom utan att för den delen ge upp. Nu är i alla fall motivationen på topp och jag hoppas det håller i sig.

Min egen motivation är det också lite si och så med. Vi har renoveringskaos här hemma eftersom vi håller på att göra om tvättstugan. Det ska också byggas 2 klädkammare av diverse utrymmen. Kommer garanterat att vara nöjd efteråt, ser fram emot det.

Torsdagstema - I like

Frostfredag

2014_10_17

Den här bilden är från förra vintern, men så här mycket frost har det varit under morgontimmarna både igår och idag vid norrbottenskusten. Vackert men väldigt kallt. Har verkligen inte vant mig ännu vid minusgraderna. Det är märkligt att -4 kan kännas så kallt på hösten men så milt och skönt på vårvintern.. det måste väl vara för att kroppen vänjer sig vid kylan under nov-mars.

Sinneskatten - siffra

Så här ser det ut där jag är…

2014_10_13

Precis så här såg det ut i morse här i Rosvik. Strålande sol som verkligen var efterlängtad. Tyvärr fick vi inte behålla den så länge för nu ett par timmar senare syns den inte till. Tur att jag hann få en ljusdos innan den försvann.

Alltid kul med årstidstemat i fototrissen, gillar att det är så stora variationer i deltagarnas bilder. Synd att jag inte varit i Arjeplog i helgen för där ligger snön redan, hade varit roligt att ha snö i trissen. Kolla själv på webkameran som visar vyn över torget i Arjeplog. Hoppas bara att den ligger kvar tills nästa gång jag ska upp.

Fototriss - så här ser det ut där jag är