Kategoriarkiv: Foto och bildredigering

Träffade Måns Zelmerlöw

2015_06_28_1

Igår steg vi upp tidigt och åkte ut till Arlanda för att flyga hem till Norrbotten.

2015_06_28_2

Tråkigt att lämna Stockholm när det äntligen blev fint väder…

Både jag och dottern blev lite starstruck när vi hamnade på samma flight som Måns Zelmerlöw. Han satt två säten bakom oss.

2015_06_28_3

Fångade honom innan han klev av planet i Luleå, tack och lov hade jag systemkameran i handbagaget!

Sen hem till Rosvik, packa upp, packa om, snabblunch i bilen och vidare mot Arjeplog…

2015_06_28_4

Möttes av den här skylten när vi kom fram:

2015_06_28_6

Men Tobbe var i alla fall hemma och hälsade oss välkomna.

2015_06_28_5

Nu ska jag och dottern ha några lata dagar här i Arjeplog. Ikväll ska vi bada.. tyvärr inte i Hornavan som fortfarande är svinkall utan hos en kompis i en uppvärmd badtunna!

 

Shopping Stockholm

2015_06_26

Har varit några dagar i Stockholm på semester och ägnade sista dagen åt shopping. Det blev många påsar att släpa hem på bussen, hittade bland annat ett par snygga sommarskor i Mood-gallerian vilket satte punkt för den här resan och semesterkassan :)

Från början var det meningen att vi skulle åka ner till Skåne och Danmark den här veckan men istället blev det Stockholm och Sandhamn. Har haft toppenbra dagar trots det kyliga vädret. Imorgon åker vi hem till Norrbotten, ha en trevlig helg!

Bilder från Grekland – Rhodos

2015_06_18

TorsdagstemaI like

Har hittills inte lagt upp några bilder från vår semestervecka i Grekland men här kommer alla på samma gång. Vet inte riktigt vart min blogg- och fotolust har tagit vägen, om någon ser till den är det bara att skicka den i ett brev eller maila :)

Glädjer mig åt att vi ska ha sol över midsommar här i Norrbotten, det är nog flera år sedan sist. Ingen värmebölja utlovas men 17 grader duger bra!

Fri att åka vart jag vill

2015_06_03

Häggen blommar och doftar gott men regnet vill inte sluta falla och värmen vill inte komma upp till oss i norr, det här vårvädret liknar mer oktoberväder. Men jag är ändå glad över att jag lever i Sverige och är fri att åka var jag vill för det är precis det jag tänker göra. Ikväll flyger jag till Grekland och jag håller tummarna för att jag får tur med vädret, mycket sämre kan det väl inte bli i alla fall!

Onsdagstema fri