Kategoriarkiv: Tävlingar

Vinnare av presentkort 1 000 kr, i samarbete med Cuponation.se.

vinnare_2014_02_20

Tävlingsdelen i fotoutmaningen Helgbilden är avslutad och slumpen har valt sin vinnare. Den här gången blev det KajsaLisa som vann ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Adlibris. Stort grattis till dig! Kika in på hennes blogg, det är alltid ett nöje att läsa hennes fyndiga betraktelser och följa med på hennes fototurer.

Vinsten sponsras av Cuponation.se som är en av Sveriges största samlingssidor för erbjudanden och rabatter online. Här hittar du de bästa erbjudanden och rabattkuponger svensk näthandel har att erbjuda, samtliga är gratis och enkla att använda. Gå in där och kolla av aktuella erbjudanden innan du shoppar på nätet, det kan du tjäna på!

Helgbilden kör på som vanligt även nästa helg, välkommen att delta på söndag efter kl. 18.00.

Fotoutmaning Helgbilden 16 februari 2014 – vinn presentkort 1 000 kr hos Adlibris, i samarbete med Cuponation.se!

helgbilden_2014_02_16

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden. För att vara med i tävlingen ska du även länka till http://www.cuponation.se/ då har du chansen att vinna ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Adlibris.

Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas onsdag den 19/2 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Cuponation.se är en av Sveriges största samlingssidor för erbjudanden och rabatter online. Här hittar du de bästa erbjudanden och rabattkuponger svensk näthandel har att erbjuda, samtliga är gratis och enkla att använda.

cupo

Cuponation.se som samarbetspartner i Helgbilden – Vinn presentkort från Adlibris

cuponation_helgbilden

Är mycket glad att kunna presentera Cuponation.se som samarbetspartner i fotoutmaningen Helgbilden.

Cuponation.se är en websida som samlar aktuella erbjudanden från nätbutikerna på ett och samma ställe. Den här veckan finns många fina alla hjärtans dag presenter att fynda från nätets alla hörn. Så om du behöver handla inför helgen, gå in och kolla på sidan, du hittar garanterat något som passar. Interflora, Adlibris, Smartgirl, Smartguy och Yves Rocher är några som har fina specialerbjudanden just nu!

Genom att delta i fotoutmaningen nu på söndag och i ditt inlägg länka till Cuponation.se, är du med i utlottningen av ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Adlibris. Perfekt med tanke på bokrean som startar om ett par veckor! Är du inte intresserad av att läsa så kan du istället göra en fotobok, en ny tjänst som Adlibris börjat med.

Så fota på under helgen och välkommen att länka till dina bilder på söndag efter kl. 18. Själv funderar jag på att göra en ”Ett foto i timmen” under helgen, något jag aldrig testat. Ni som vill får gärna haka på men det är inget krav för att delta!

Om du aldrig deltagit i Helgbilden kan du läsa mer om fotoutmaningen här…

Vinnaren av presentkortet hos Photowall!

new-york-city-sixth-avenue-photowall

Tävlingsdelen i Helgbilden är avslutad och den som vinner ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Photowall är Freja. Stort grattis till dig! Kika in på hennes blogg frjeas funderingar, där hittar du boktips, vardagsfunderingar och fina bilder.

Stort tack till Photowall som var med och sponsrade det fina priset. Här är en kod som ger 15% rabatt och gäller året ut: marit15

Utbudet av tapeter hos Photowall är brett, här finns både klassiska fototapeter med skogar och städer samt exklusiva designtapeter. För fotografen som vill visa upp sina foton på ett kreativt sätt finns också möjligheten att ladda upp sin egen bild och skapa en canvastavla eller tapet från egen bild.

Ett extra stort tack till alla som deltar i Helgbilden, utan er skulle inte fotoutmaningen leva vidare!

Helgbilden kommer att köra på som vanligt över jul och nyår, varje söndag efter kl. 18 är ni välkomna att länka till era inlägg.

photowall

Fotoutmaning Helgbilden 15 dec 2013, tävla om ett presentkort från Photowall!

helgbilden_2013_dec_15

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden, för att vara med i tävlingen ska du även länka till http://www.photowall.se/ då har du chansen att vinna ett presentkort på 1 000 kr.

Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas onsdag den 18/12 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Min helgbild är från i lördags när dottern graderade upp till nytt bälte i karate, stort grattis till dig Miamaria!

photowall

Tävling i Helgbilden på söndag, vinn presentkort hos Photowall!

new-york-city-sixth-avenue-photowall

Helgens samarbetspartner för tävling på Helgbilden är Photowall, ett presentkort på 1000 kr lottas ut bland deltagarna.

Utbudet av tapeter hos Photowall är brett, här finns både klassiska fototapeter med skogar och städer samt exklusiva designtapeter. För fotografen som vill visa upp sina foton på ett kreativt sätt finns också möjligheten att ladda upp sin egen bild och skapa en canvastavla eller tapet från egen bild.

Photowalls senaste kollektion Vintage Cities är en hyllning i vintagetappning till världens storstäder. Bland annat New York, Rom och Paris finns representerade.

Läs mer om fotoutmaningen Helgbilden här…

Vinnaren av presentkortet från belysningsdesign.se

Tävlingsdelen i Helgbilden är avslutad och vinnaren är dragen, stort grattis till Eva Trillian som driver bloggen Ja, jag säger då det!  Du vinner ett presentkort på 500 kr att spendera hos belysningsdesign.se

logo_belysningsdesign

Stort tack till belysningsdesign.se som sponsrade med presentkortet. De har just nu 20% rabatt på alla taklampor så kika in där om ni behöver någon ny lampa.

Tack också till alla som deltar i Helgbilden, det är så kul att fler och fler är med i fotoutmaningen!