Kategoriarkiv: Tävlingar

Vinnaren av fototavlan

Jag har nöjet att meddela att det är Kiki Freese som med sina snygga helgbilder från USA vinner framkallning av en fototavla i storleken 50×60 cm. Jag gissar att det blir något läckert motiv från USA-resan som hamnar på väggen. Vad det än blir så säger jag stort grattis till dig!

Stort tack till alla ni som deltar i Helgbilden, utan er skulle inte fotoutmaningen finnas. Vill också rikta ett tack till veckans samarbetspartner som valde det bästa bidraget, det är väldigt roligt att kunna ordna tävling i samband med Helgbilden då och då.

Fotoutmaning Helgbilden 2015-12-06 – vinn framkallning av fototavla 50×60 cm

helgbilden_2015_12_06

Det är alltid extra roligt att presentera Helgbilden när fotoutmaningen har ett samarbete. Den här gången vinner bästa bidraget framkallning av en fototavla i storleken 50×60 cm.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i tävlingen. Du ska alltså inte länka till samarbetspartnern. Se bara till att länka till ditt inlägg innan onsdag den 9/12 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter väljs det bästa bidraget av Canvaskung och presenteras här på bloggen dagen efter. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

 

Bästa helgbilden vinner framkallning av fototavla

canvaskung_helgbilden

På söndag är det dags för tävling när Canvas Online är samarbetspartner i Helgbilden. Du kan vinna en fototavla med måtten 50×60 cm (värde ca 500 kr) när du deltar i fotoutmaningen.

Canvaskung.se är en oberoende jämförelsetjänst för canvas- och fototavlor. Deras målsättning är att visa seriösa och bra tryckerier inom Sverige. Genom att använda tjänsten kommer du inte enbart att spara pengar men även öka möjligheten att välja ett tryckeri som levererar över din förväntan med toppresultat. Här hittar du också smarta fototips som gör dig till en bättre fotograf.

Välkommen att länka till ditt bidrag på söndag 6/12. efter kl. 18.00. Tävlingen pågår till och med onsdag 9/12 kl. 20. Därefter utses bästa bidraget av Canvas kung och vinnaren presenteras på bloggen under torsdagen. Om du inte har varit med i Helgbilden tidigare kan du läsa mer om fotoutmaningen här.  

And the winner is….

mobilefun1

Tävlingen är avgjord och vinnaren av smartphone-tillbehör från Mobilefun blev Anki. Stort grattis till dig, hoppas att vinsten kommer att glädja dig!

Stort tack till alla som deltar i Helgbilden och givetvis även stort tack till sponsoren denna vecka. MobileFun är en webbutik som säljer all typ av tillbehör till din mobiltelefon till riktigt bra priser!

 

Fotoutmaning Helgbilden 2015-09-27 – vinn tillbehör för 900 kr till din smartphone!

helgbilden_2015_09_27

Det är alltid extra roligt att presentera Helgbilden de gånger som det är utlottning. Denna vecka är det MobileFun  som lottar ut ett paket med 4 olika tillbehör till din smartphone, en trådlös högtalare, ett linskit (fisheye, vidvinkel och makroobjektiv), en selfie-stick och en minitripod, de två sista produkterna blir ett stativ om man kopplar ihop dem. Paketet är värt ca. 900 kr.

____

Hos MobileFun hittar du alla möjliga typer av tillbehör till din mobil, både Iphone och andra märken.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen. Se bara till att länka innan onsdag den 30/9 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Du får gärna göra som jag denna vecka och publicera en bild som är fotograferad med mobiltelefonen, inget krav, bara på kul eftersom vinsten är tillbehör till mobilen. Lycka till!