Kategoriarkiv: Tävlingar

Vinnaren av ansiktsprodukterna från M Picaut

2015_05_07_mp

Den slumpmässiga dragningen är gjord och föll den här gången på länk nr 22 som är Kiki Freese – Hantverk och design. Du vinner ett resekit med lyxiga ansiktsprodukter från M Picaut, grattis till dig!

Vill berätta att de här produkterna till största delen är ekologiska och är fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Tillverkningen sker givetvis i Sverige. Jag har själv använt många av produkterna och kan verkligen rekommendera dem!

Stort tack till Mette Picaut som sponsrade Helgbilden och givetvis lika mycket tack till alla som deltar i fotoutmaningen. Jag uppskattar verkligen att ni är med och visar era bilder!

 

 

 

Fotoutmaning Helgbilden 2015-05-03 – utlottning av resekit med ansiktsprodukter från M Picaut

helgbilden_2015_05_03_

Veckans sponsor i Helgbilden är M Picaut Swedish Skincare, en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är ett resekit som innehåller rengöringskräm (Nourishing Cleanser), ansiktsmask (Exfoliating Peel Mask), hudkräm (Skin Perfect Moisturiser) och ansiktsolja (Precious Oil).

2015_05_03_mp

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen av resekitet. Se bara till att länka innan onsdag den 6/5 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Vinn produkter från M Picaut – utlottning i Helgbilden

2015_05_01_1

I helgen är M Picaut sponsor i fotoutmaningen Helgbilden när ett resekit lottas ut bland deltagarna. Jag har enbart positiva saker att säga om produkter från det här märket, min favorit är ansiktsoljan som är helt suverän. Det som ingår i resekitet är: Rengöringskräm (Nourishing Cleanser), ansiktsmask (Exfoliating Peel Mask), hudkräm (Skin Perfect Moisturiser) och ansiktsolja (Precious Oil).

Välkommen att delta med din Helgbild på söndag kl. 18 när utmaningen startar!

Fotoutmaning Helgbilden 2015-03-15 – Vinn en kameraväska värd 1 000 kr

helgbilden_2015_03_15_

Veckans sponsor i Helgbilden är Shopalike.se, en online-shopping plattform där du kan söka och jämföra produkter från en mängd olika online-butiker. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en kameraväska från Samsonite (Fotonox Photo Sling Backpack Black) värde ca 1 000 kr.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen av kameraväskan. Se bara till att länka innan onsdag den 18/3 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild föreställer min dotter som tränat karate både lördag och söndag i helgen!

Shopalike.se som samarbetspartner i Helgbilden – Vinn kameraväska värd 1 000 kr

2015_03_13_shopalike

Jag har nöjet att presentera veckans sponsor i Helgbilden som är Shopalike.se. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en kameraväska från Samsonite (Fotonox Photo Sling Backpack Black) värde ca 1 000 kr.

I den här fotosäcken rymmer du all nödvändig fotoutrustning för utflykten. Den har en ergonomisk ryggpanel med bekväm vaddering som avlastar ryggen. Stativhållare finns och även ett fack för en liten dator eller surfplatta.

Shopalike.se är som en gigantisk galleria fast på webben, här kan du söka och jämföra produkter från en mängd olika online-butiker. En enkel sökfunktion gör att du hittar rätt och allt är på svenska.

 

Vinn canvastavla – Fotoutmaning Helgbilden 2015-01-25

helgbilden_2015_01_25

Den här veckan sponsras Helgbilden av Printkungen. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en Canvastavla med valfritt motiv, i storleken 50×60 cm. Var med i utlottningen genom att:

1. Publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Du ska alltså inte länka till sponsoren.

2. Beskriv kort i kommentarsfältet vilket motiv du kommer att framkalla om du vinner! Kommentarerna är dolda tills tävlingen avslutas.

3. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas tisdag den 27/1 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här.

Printkungen är en portal som bidrar med inspiration, kunskap och tips till dig som funderar att omvandla dina egna foton till något exklusivt. Där kan du ta del av råd och tips samt få en djupare förståelse kring produkten och dess egenskaper. Kika gärna in och inspireras!