Kategoriarkiv: Övrigt

Sugen på en annorlunda semester?

_DSC4740_web

En spännande eftermiddag med ett oväntat slut hade jag förra veckan. Åkte iväg med en kompis till byn Jutis som ligger några mil utanför Arjeplog. Efter ett besök på Moosecamp, en vildmarkscamp som ligger mitt i skogen, åkte vi in till själva byn där vi helt oplanerat skaffade oss varsin tatuering. Bilder från det kommer senare, först några bilder från vildmarkscampen.

2014_08_

Efter några km efter en slingrande skogsväg var vi framme:

2014_08_18_2

Guido van den Berg heter ägaren och skaparen av vildmarkscampen. Här bor man i enkla men bekväma stugor, ström får man från solpaneler och maten tillagas med gasol eller varför inte i den urmysiga grillkåtan:

2014_08_18_1

Läs mer ingående om Guido och Moosecamp i det här reportaget på Arjeplognytt

Campens egen hemsida www.moosecamp.info och facebooksida

I feel good

image

Framme i stugan. Klockan är 23 och fortfarande lyser solen på berget mittemot, himla härligt att vara här. Älskar både ljuset och måsarnas skrik, kommer att sova gott ändå…

Toppenväder i arjeplogsfjällen

2014_07_01

Nu åker vi till Norge, kommer säkert att uppdatera om allt funkar som det ska. Tar just nu en paus i körningen precis innan vi passerar gränsen, delar p-plats med coola bilen på bilden. Inte så ofta man kan åka här uppe i fjällen nercabbat :) ser härligt ut!

Gotland

2014_06_24

 

Igår var vi på biltur på södra Gotland och tittade på östra sidan. Ganska fint väder även om det inte var så varmt i luften. På kvällen drog regn och blåst in över Visby, och idag verkar det ruggiga vädret vara kvar. Det får bli en dag på stan tror jag…