Kategoriarkiv: Övrigt

Att man aldrig får vara ifred…

2015_08_21

Den här märkliga farkosten dök upp och filmade oss ovanifrån när vi satt hemma på altanen för någon vecka sedan. Ser ut som en ilsken turist från yttre rymden med sina röda ögon och kameran på magen… Kan man inte ens få springa omkring naken ifred på sin egen gård nuförtiden? :)

Fredagstemamänniskoskapelser

 

Nupen – Skjerstad

2015_07_14_2

Idag gjorde vi en utflykt till en väg som rasat igen mellan Misvær och Skjerstad. Första raset gick någon gång på 80-talet tror jag. Sista kända raset som jag får fram när jag googlar är från 2012, några som fiskade ute i fjorden fångade det på bild.

Vi vände i alla fall när vi såg första stenen som blockerade vägen, man vill ju inte få en storsten i huvudet…

2015_07_14_3

2015_07_14_1

Hemma igen!

2015_06_11_2

Semesterveckan i Grekland är över och här står jag i en hög med smutstvätt och en ny pocketbok som jag aldrig tog mig tid att läsa. Undrar när det här cyklopet kommer till användning nästa gång, enligt SMHI blir det inte inom de närmsta 10 dagarna i alla fall…

Nä men jag ska inte klaga, har ju fått en ordentlig soldos nu så jag klarar mig ett tag!

Semestertider

2015_05_28_3

Nu när den riktiga sommaren är inom räckhåll är väntan på värme och ledighet nästan olidlig, jag är väl knappast ensam om att hålla på och längta ihjäl mig. Vi är säkert också många som för fullt håller på att planera sommarens semester.

För oss blir det i alla fall en tripp till de södra delarna av landet, både Stockholm, Skåne och Göteborg lockar. Enda molnet på himlen är väl att det är några olika viljor som drar åt olika håll men det är ett lyxproblem som jag ser fram emot att lösa. Bäst blir det förstås om jag får bestämma helt själv men vi får se hur det blir med det…

Vill i alla fall tipsa om följande webplatser om du letar efter bra priser på hotell:

Hotell Göteborg
Hotell Stockholm

Själv planerar jag också att tjuvstarta sommaren med en sista-minuten-vecka på något varmt ställe, eller möjligen förlänga sommaren med en vecka till hösten. Ska bli härligt, jag hoppas nu bara att mina planer går i lås!