Kategoriarkiv: Övrigt

En dag i Storlångträsk

2016_12_04

Vissa dagar blir det inget dagsljus att tala om här uppe i norr. Den övre bilden är tagen kvart över ett idag och den nedre en timme senare, kvart över två. Har spenderat dagen med kompisar, kallt men trevligt ändå att grilla lite korv över elden och prata.

Power to the girls…

20161103_1

Hemma igen efter att ha spenderat några dagar i Arjeplog. Bilderna är alltså tagna i Arjeplog men här i Rosvik har vi också fått ett tunt lager med snö inatt, rätt så mysigt ändå och skönt att världen blir lite ljusare.

20161103_2 20161103_3 20161103_4

Helgbilden

Har varit ute på äventyr idag och är därför sen igen med Helgbilden. Den kommer även denna söndag upp kl. 21. Funderar på att kanske flytta fram till det klockslaget permanent, då behöver man inte stressa de helger man är borta utan komma hem och fixa med bilderna i lugn och ro. 

Cilla ylar till glassbilen!

Jag och Cilla mötte glassbilen igår när vi promenerade, äntligen fick jag det här på film. Har tänkt i flera år att jag ska försöka filma hennes beteende när glassbilen kommer och spelar sin sång men aldrig lyckats tajma det. Igår när vi promenerade hann jag upp med mobilen när den kom emot oss och som på beställning stannade den en bit bort och spelade.

Om inbäddningen här inte funkar så ligger den här på You Tube: Cilla ylar till glassbilen!

 

Ensam socka söker…

2016_04_17_5

I brist på annat så skrev jag en kontaktskylt för att delta i skyltsöndag som förvaltas av BP, där finns också en lista på alla skyltare som brukar delta.

Det är ett mysterium att en strumpa alltid försvinner efter ett tag. I sockvärlden slutar alla parförhållanden illa verkar det som, en blir alltid övergiven.

Och en annan sak, sockar eller sockor? Själv föredrar jag sockar :)