Författararkiv: Marit Johansson

Sneak peek

2014_10_31

Fredagstemavärme

Även om bilden är svinkall så var det varmt och skönt där innanför fönstret där jag stod och fotograferade. Ville dokumentera första snön som föll för 2 veckor sedan i Rosvik men ville absolut inte sticka ut näsan. Den tinade dock bort och fortfarande är det barmark här.

Utslagen tjej

2014_10_29

Det blir en sommarbild till dagens Onsdagstema som är utslagen.

Idag har vi toppenfint väder i Norrbotten även om det är långt ifrån någon sommarvärme. Strålande sol och plusgrader, det blir en vacker oktoberdag. Idag bär det av hem till Rosvik efter några semesterdagar i Arjeplog. Ska bli spännande att se hur långt man kommit med renoveringen av tvättstugan!

 

Fotoutmaning Helgbilden 2014-10-26

helgbilden_2014_10_26

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

221 meter djup…

2014_10_26

Möttes av ett fantastiskt ljus när vi kom till Arjeplog igår eftermiddag. Körde direkt ner till Hornavan och tog de här bilderna. Under några minuter fick vi njuta av solen men sen försvann den snabbare än en avlöning, idag är det grått och tråkigt igen.

Fototrissen har djup som tema och eftersom Hornavan är Sveriges djupaste sjö med sina 221 meter så passar ju de här bilderna perfekt tänker jag. Vill också vara med och tävla om presentkort från Coolstuff.