Författararkiv: Marit Johansson

Motivation och renoveringskaos

2014_10_23

Efter att dotterns träningsmotivation varit låg under hösten har den nu vänt och hon tycker det är roligt med karate igen. Tycker det är svårt att veta hur mycket man ska driva på som förälder. Vill ju att hon ska lära sig bita ihop och ta sig igenom sådana dippar men vill samtidigt inte tvinga. Svackor har ju alla då och då hela livet, så det måste hon lära sig gå igenom utan att för den delen ge upp. Nu är i alla fall motivationen på topp och jag hoppas det håller i sig.

Min egen motivation är det också lite si och så med. Vi har renoveringskaos här hemma eftersom vi håller på att göra om tvättstugan. Det ska också byggas 2 klädkammare av diverse utrymmen. Kommer garanterat att vara nöjd efteråt, ser fram emot det.

Torsdagstema - I like

Fotoutmaning Helgbilden 2014-10-19

helgbilden_2014_10_19

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Jag har varit på kalas i helgen och firat Svea som fyller 2 år!

 

Frostfredag

2014_10_17

Den här bilden är från förra vintern, men så här mycket frost har det varit under morgontimmarna både igår och idag vid norrbottenskusten. Vackert men väldigt kallt. Har verkligen inte vant mig ännu vid minusgraderna. Det är märkligt att -4 kan kännas så kallt på hösten men så milt och skönt på vårvintern.. det måste väl vara för att kroppen vänjer sig vid kylan under nov-mars.

Sinneskatten - siffra