Författararkiv: Marit Johansson

Fotoutmaning Helgbilden 2014-10-19

helgbilden_2014_10_19

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Jag har varit på kalas i helgen och firat Svea som fyller 2 år!

 

Frostfredag

2014_10_17

Den här bilden är från förra vintern, men så här mycket frost har det varit under morgontimmarna både igår och idag vid norrbottenskusten. Vackert men väldigt kallt. Har verkligen inte vant mig ännu vid minusgraderna. Det är märkligt att -4 kan kännas så kallt på hösten men så milt och skönt på vårvintern.. det måste väl vara för att kroppen vänjer sig vid kylan under nov-mars.

Sinneskatten - siffra

Så här ser det ut där jag är…

2014_10_13

Precis så här såg det ut i morse här i Rosvik. Strålande sol som verkligen var efterlängtad. Tyvärr fick vi inte behålla den så länge för nu ett par timmar senare syns den inte till. Tur att jag hann få en ljusdos innan den försvann.

Alltid kul med årstidstemat i fototrissen, gillar att det är så stora variationer i deltagarnas bilder. Synd att jag inte varit i Arjeplog i helgen för där ligger snön redan, hade varit roligt att ha snö i trissen. Kolla själv på webkameran som visar vyn över torget i Arjeplog. Hoppas bara att den ligger kvar tills nästa gång jag ska upp.

Fototriss - så här ser det ut där jag är