Det regnar här i Rosvik idag…

2014_08_27_2

Ingen bild som är tagen idag men den illustrerar dagens busväder här i Rosvik. Blött och kallt, känns mer som oktober än augusti. Gick med Tobbe en sväng och blev dyngsur om fötterna eftersom jag alltid går i gympaskor oavsett väder, bäst så för fötter och benhinnor. Gummistövlar är väl aldrig varken sköna att gå i eller snygga, men ett nödvändigt ont vissa dagar. Jag har aldrig velat lägga mer än ett par hundralappar på just stövlar eftersom de används så sällan, men blir lite sugen på ett par sådana här:hunter

Ett par högblanka Hunter för 1 299 kr. Tänker att om man köper dyrt så får man nog en skönare sula, men kanske lurar jag mig själv, det är inte alltid kvalitén är bra bara för att priset är högre. Trettonhundra för ett par gummistövlar är lite väl mycket. Har dock signat upp mig för eshoes nyhetsbrev, då har man chans att vinna ett presentkort på 2 000 kr.

Fotoutmaning Helgbilden 2014-08-24

helgbilden_2014_08_24

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Min tatuering

Skrev för ett par dagar sedan om mitt besök i Jutis. En eftermiddag som fick ett oväntat slut eftersom den resulterade i oplanerad tatuering.

Här ligger jag under nålen:

P1070104-w

Tack Marianne Hofman för lånet av bilden ovan på mig.

Nu 2 veckor senare ser tatueringen ut så här:

2014_08_21_2

Och jag är nöjd, vi kommer bra överens jag och mitt peacemärke. Den här bilden får bli mitt bidrag till Fredagstemat människoskapat

Vill även visa några bilder på Ida Marie som driver I.M Tattooing i Jutis. Byn ligger 4 mil väster om Arjeplog och har drygt 30 invånare. Här har hon sin lilla tatueringsstudio nere vid sjön mitt i byn.

2014_08_21_3

Nä, nu får det vara nog med gulliga bilder. Visst passar det bättre med lite hårdare redigering när det är en tatuerare in action?

2014_08_21_4

De här två bilderna är mitt bidrag till fotoutmaningen Tema Fredag som har temat häftigt idag.

Det hör väl till att om man försörjer sig som tatuerare så har man några själv också. Älghornet på magen tycker jag är väldigt häftigt, det är också imponerande att hon faktiskt själv gjort den. Kan inte ha varit den mest ergonomiska arbetsställningen just då :)

Se fler av Ida Maries tatueringar på hennes Facebook

Eller titta på hemsidan I.M Tattooing