Vinn canvastavla – Fotoutmaning Helgbilden 2015-01-25

helgbilden_2015_01_25

Den här veckan sponsras Helgbilden av Printkungen. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en Canvastavla med valfritt motiv, i storleken 50×60 cm. Var med i utlottningen genom att:

1. Publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Du ska alltså inte länka till sponsoren.

2. Beskriv kort i kommentarsfältet vilket motiv du kommer att framkalla om du vinner! Kommentarerna är dolda tills tävlingen avslutas.

3. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas tisdag den 27/1 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här.

Printkungen är en portal som bidrar med inspiration, kunskap och tips till dig som funderar att omvandla dina egna foton till något exklusivt. Där kan du ta del av råd och tips samt få en djupare förståelse kring produkten och dess egenskaper. Kika gärna in och inspireras!

 

Testa HDR i photoshop

2015_01_23_2

Känner mig trött på alla vinterbilder just nu så jag testade att använda HDR-toning i photoshop för att göra något annorlunda. Har ingen koll på HDR och hur det ska se ut men tycker att det blir en ganska läcker effekt. Du hittar det via Bild – Justeringar – HDR toning. Så här ser bilden ut från början:

2015_01_23_1

Fredagstemamänniskoskapelser

Torsdagstema

2015_01_22_1

TorsdagstemaI like

Fotopromenad med mina nya Icebuggs för några dagar sedan. Jag inte bara gillar mina skor, jag älskar dem. Otroligt sköna och praktiska med inbyggda dubbar. Prioriteringarna förändras ju äldre jag blir, säkerhet och bekvämlighet toppar priolistan nuförtiden.

Några bilder blev det också på promenaden:

2015_01_22

Känns som jag står och stampar på samma ställe när det gäller fotografering. Att jag fotar samma motiv om och om igen, snö, träd, gamla lador, hundarna, dottern och karateträning. Så går det runt. Känner att jag vill iväg på roliga äventyr och vidga mina vyer, så ska det bli.

Vill också passa på och berätta att du har chans att vinna en stor canvastavla i Helgbilden nu på söndag. Så fota på under helgen och välkommen med ditt bidrag efter kl. 18.00 på söndag!