Samma bild, ny redigering!

Jag är väldigt tacksam för alla intressanta kommentarer angående mina funderingar runt svartvitt eller färg på porträtt. Jag har läst och tagit till mig era tankar och nu gjort en ny redigering där jag jobbat mer med både färg och djup. Färg och svartvitt:

2015_05_30_

Om du vill kolla på den gamla redigeringen för att jämföra finns den här.

Vore så tacksam om ni vill berätta än en gång vad ni tycker om nya redigeringen, hiss eller diss? Har jag tagit i för mycket eller för lite med något? Dela med er av tankar, tips och trix!

Så här såg bilden ut från allra första början oredigerad:

2015_05_30_2

 

Semestertider

2015_05_28_3

Nu när den riktiga sommaren är inom räckhåll är väntan på värme och ledighet nästan olidlig, jag är väl knappast ensam om att hålla på och längta ihjäl mig. Vi är säkert också många som för fullt håller på att planera sommarens semester.

För oss blir det i alla fall en tripp till de södra delarna av landet, både Stockholm, Skåne och Göteborg lockar. Enda molnet på himlen är väl att det är några olika viljor som drar åt olika håll men det är ett lyxproblem som jag ser fram emot att lösa. Bäst blir det förstås om jag får bestämma helt själv men vi får se hur det blir med det…

Vill i alla fall tipsa om följande webplatser om du letar efter bra priser på hotell:

Hotell Göteborg
Hotell Stockholm

Själv planerar jag också att tjuvstarta sommaren med en sista-minuten-vecka på något varmt ställe, eller möjligen förlänga sommaren med en vecka till hösten. Ska bli härligt, jag hoppas nu bara att mina planer går i lås!

Fotoutmaning Helgbilden 2015-05-24

helgbilden_2015_05_24

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.